Propune un perete

Ai văzut un perete sau un spațiu care crezi că ar merita să fie regenerat urban? Lasă-ne mai multe detalii aici (amplasament – adresă și puncte de reper, dimeniuni suprafață, proprietar/administrator, date de contact proprietar/administrator, fotografii, ș.a.).

Una din prioritățile noastre, este facilitarea accesului la cultură al persoanelor din mediile defavorizate din punct de vedere cultural. Prin urmare, dacă găsești amplasamente pentru lucrări de artă stradală, în medii și comunități defavorizate, dă-ne câteva detalii despre comunități (număr beneficiari, dificultăți cu care se confruntă, ș.a.) Informațiile cât mai detaliate ne ajută la justificare problemei, când depunem proiecte către finanțare sau solicităm sprijin din mediul public sau privat. 

Cauta un Artist

Daca stai la parterul unui bloc, ai un garaj sau reprezinți o asociație de proprietari și dorești să îți înfrumusețeze artiștii noștri proprietatea? Dă-ne de știre. 

Dacă dorești să susții tinerii artiști, prin furnizarea unui spațiu de manifestare și sau/dorești să oferi comunității un spațiu înfrumusețat, astfel încât, artistul/artiștii aleg tematica lucrării/lor în funcție de ce anume îi inspiră din comunitate, serviciile au titlu gratuit.

Contactează-ne și te punem în legătură
cu artiștii de care ai nevoie

Cauți: artiști stradali, ilustratori, graficieni, animatori stradali – jongleori, oameni pe foto-video, sau videomapping? Contactează-ne și te punem în legătură cu artiștii de care ai nevoie.